Cervelló està representat a la nova edició del Març Gastronòmic a través del restaurant Can Rafel.
La dotzena edició d’aquesta activitat se celebrarà de l’11 de març a l’11 d’abril a 32 restaurants de 15 municipis del Baix Llobregat, l’Hospitalet i Barcelona, que tindran com a protagonistes la Carxofa Prat, el pollastre Pota Blava i el producte fresc del Parc Agrari. L’esdeveniment també s’encabeix dins les accions que s’estan desenvolupant entorn a Barcelona-Capital de l’Alimentació Sostenible 2021, reivindicant els valors del consum de proximitat i l’economia circular.
El Març Gastronòmic arriba per donar impuls i suport a restauradors i productors locals, dos dels sectors més afectats per l'actual context. Amb iniciatives d'aquest tipus es pretén donar visibilitat i valorar el treball dels professionals del sector hostaler, que aposten per una gastronomia de qualitat amb producte de proximitat. L’Ajuntament del Prat, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), organitza aquesta activitat que permet degustar menús elaborats amb els productes més emblemàtics del Parc Agrari del Baix Llobregat. Tant el Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat com la Cooperativa Agrícola assumeixen una part dels cost del producte destinat a la restauració, per la qual cosa s’ofereixen menús amb preus més assequibles per a la ciutadania.
Podeu consultar els restaurants participants i els menús que hi ofereixen clicant aquí.