Afectacions al trànsit per la Festa Major 2024

Dijous, 18 de juliol de 2024 a les 08:45

A partir de dijous 25 de juliol alguns carrers patiran canvis en la circulació i estacionament de vehicles a causa dels actes de la festa.

Estarà prohibit estacionar el dijous 25 de juliol des de les 8 h des de l’avinguda Catalunya número 20, carrer Major fins al carrer Sant Francesc.
 
Tall de trànsit el dijous 25 de juliol a les 15 h des de l’avinguda Catalunya número 20  tot al carrer Major fins Vidriers, accés limitat pels establiments comercials.
 
El carrer Major i l’avinguda Catalunya estaran tancats a la circulació de vehicles des del dia 26 de juliol a les 8 h fins dilluns 29 de juliol a les 6 de la matinada.
 
La rambla Josep Tarradellas es tallarà al trànsit del 26 al 28 de juliol i quedarà prohibit l’estacionament de vehicles.
 
El recinte firal s’instal·larà des de l’avinguda Catalunya fins al carrer Major a l’altura de Cal Planteraire, amb atraccions infantils i juvenils i les terrasses dels establiments de restauració locals.
 
Per motius de seguretat, tots aquells veïns i veïnes que tinguin pàrquing dins del recinte firal no podran accedir-hi des del divendres 26 de juliol a les 8 h fins al dilluns 29 de juliol a les 6 de la matinada.
 
Es canviarà el sentit de circulació als carrers Mestre Adela Cardona i Coral Diana. Els veïns del carrer Coral Diana, rambla Josep Tarradellas, Santa Maria, plaça del Mestre i Mestre Puignau que tinguin pàrquing tenen garantida la sortida en sentit Barcelona, però no hi podran tornar a accedir fins al dia 29 de juliol. Els veïns del pàrquing del carrer Sant Esteve podran sortir únicament en sentit contrari de circulació pels carrers Sant Esteve direcció passatge del Coniller i carrer Coral Diana.
 
Demanen que els conductors que tinguin previst fer ús del vehicle tinguin en compte tota aquesta informació. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la Policia Local (tel. 93 660 27 00).
 
Darrera actualització: 18.07.2024 | 09:21