Sanitat

Notícies

 • 12 de desembre de 2017 Xerrada sobre hàbits alcohòlics Xerrada sobre hàbits alcohòlics

  Sota el títol "Beure menys", la Biblioteca de Cervelló acollirà avui dimarts 12 de desembre una xerrada informativa sobre els hàbits del consum d’alcohol.

 • 20 de juliol de 2017 Campanya de detecció precoç del càncer colorectal Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte

  L'Ajuntament de Cervelló s'ha adherit a la campanya impulsada per l'Institut Català d'Oncologia (ICO) per detectar de manera precoç el càncer colorectal i incrementar d'aquesta manera les possibilitats de fer front a la malaltia amb garanties. Els veïns i veïnes de la ciutat d'edats compreses entre els 50 i els 69 anys poden sotmetre's a una prova gratuïta i indolora per saber si pateixen aquesta malaltia.

 • 20 de juny de 2017 En marxa el Pla d’actuació per les onades de calor Què heu de fer en cas d'una onada de calor?

  Des del dia 1 de juny i fins al 30 de setembre s’ha posat en marxa el Pla d’actuació per prevenir els efectes d’una possible onada de calor sobre la salut (POCS) que impulsa el Departament de Salut (ASPCAT), conjuntament amb el Servei de Meteorològic de Catalunya, i amb la col·laboració d’altres organismes de la Generalitat, entitats municipalistes i entitats socials.

 • 31 de maig de 2017 Dia Mundial contra el Tabac 2017 Setmana sense fum - Primer concurs de dibuix 2017

  Avui 31 de maig, Dia Mundial contra el Tabac, l’Ajuntament culmina la Setmana sense fum al municipi.

 • 22 de maig de 2017 Comença la Setmana sense fum Setmana sense fum

  Cervelló celebrarà fins al 31 de maig la Setmana sense fum amb l’objectiu de sensibilitzar la població fumadora per tal que abandoni aquest hàbit tan poc saludable.

Darrera actualització: 24.07.2017 | 14:14