Consum

Notícies

 • 22 de novembre de 2017 Black Friday 2017 a Cervelló Black Friday 2017

  El Black Friday també arriba als establiments comercials de Cervelló. Divendres i dissabte vinents gairebé una trentena de botigues del municipi oferiran descomptes i ofertes especials abans de les compres nadalenques.

 • 20 de novembre de 2017 Buida les golfes i vine al Mercat d’ocasió de Cervelló Buida les golfes

  El Mercat d’ocasió i oportunitats de Cervelló en l’edició de tardor arriba diumenge vinent 26 de novembre. Sota el lema "Buida les golfes" es podrà comprar i vendre productes entre particulars al llarg de tot el matí a la plaça de l’Ajuntament.

 • 25 d'octubre de 2017 Inscripcions per a l’edició de tardor del Buida les Golfes Buida les Golfes

  Fins al 17 de novembre es poden formalitzar les inscripcions per a participar en el mercat d’ocasió i oportunitats que se celebrarà el 26 de novembre a la plaça de l’Ajuntament de Cervelló.

 • 18 de setembre de 2017 Exposició sobre consum responsable a la Biblioteca Lidera el teu consum

  Des d'avui dilluns 18 de setembre es pot visitar a la Biblioteca l'exposició "Lidera el teu consum. Ciutadà actiu, consumidor responsable" organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'OMIC.

 • 1 de setembre de 2017 L’OMIC reprèn l’assessorament sobre clàusules abusives

  Després del parèntesi del mes d’agost, el pròxim dilluns 4 de setembre es reprèn el servei d’informació, atenció i assessorament sobre les clàusules abusives de les entitats bancàries que ofereix l’Oficina Municipal de Consum de l’Ajuntament de Cervelló.

Darrera actualització: 25.07.2017 | 13:50