Benestar i ciutadania

Notícies

 • 4 d'octubre de 2017 Posposada la Cursa Solidària

  Davant la situació excepcional que estem vivint aquests dies arran dels fets de l’1 d’octubre, queda posposada la celebració de la Cursa Solidària i de la Fira de Cooperació previstes per al pròxim diumenge 8 d’octubre, segons han decidit els organitzadors dels dos esdeveniments. La nova data es comunicarà tan bon punt es concreti per part de les entitats implicades.

 • 30 de setembre de 2017 Comencen les inscripcions de la Cursa Solidària 2017 Cursa solidària 2017

  La Cursa Solidària se celebrarà enguany el pròxim diumenge 8 d'octubre en la que ja és la seva 6a edició. Les inscripcions es poden formalitzar als centres educatius i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Cervelló.

 • 25 d'agost de 2017 Musulmans contra el terrorisme “Tots units contra el terrorisme” Tots units contra el terrorisme

  Aquesta tarda les Comunitats Musulmanes de Cervelló i Vallirana han protagonitzat una marxa de Vallirana a Cervelló com a acte de protesta contra el terrorisme, que ha finalitzat amb la lectura d’un manifest a la Plaça de l’Ajuntament.

 • 18 d'agost de 2017 Condol i solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de Barcelona Condol i solidaritat amb les víctimes de l'atemptat de Barcelona

  L'Ajuntament de Cervelló condemna enèrgicament l'atemptat terrorista succeït ahir a la tarda a les Rambles de Barcelona. També vol donar el seu suport i mostrar la seva total repulsa pels actes de terror d’ahir a la nit al municipi de Cambrils.

 • 16 de desembre de 2016 Creu Roja recull jocs i joguines Campanya de recollida de joguines

  Sota el lema Els seus drets en joc Creu Roja ha engegat la campanya anual de recollida de joguines amb l'objectiu de que els Reis d'Orient puguin portar regals a tots els infants del municipi.

Darrera actualització: 25.07.2017 | 11:51