Ajuntament

Notícies

 • 3 de desembre de 2017 Estrenem nous canals de comunicació municipals Benvinguts al nou web

  L’Ajuntament de Cervelló posa en marxa la nova pàgina web municipal que millora el seu aspecte i operativitat i al mateix temps vol convertir-se en una eina útil, atractiva i intuïtiva per tal que tots els ciutadans i ciutadanes en puguin fer un bon ús i es millori en l’eficiència dels serveis municipals.

 • 3 de desembre de 2017 Navegant per cervello.cat Navegant per cervello.cat

  La pàgina web s'ha adaptat a la nova imatge corporativa i ha actualitzat el seu disseny. L'estructuració de la informació que conté el web s'ha fet de forma cohesionada, integral i transversal per facilitar l'accés des de diferents punts del portal (per temes, per destacats, etc.) sempre centrant-se en l'usuari amb l'objectiu de què la informació més utilitzada estigui al seu abast de manera fàcil.

 • 29 de novembre de 2017 Aprovat inicialment el projecte de la bandera de Cervelló

  A partir del 30 de novembre i fins al 17 de gener es pot consultar a l’Ajuntament l’expedient de l’aprovació inicial del projecte de la bandera de Cervelló que es va aprovar al Ple del passat 16 de novembre.

 • 23 de novembre de 2017 Sorteig del membres de les meses electorals pel 21-D Sorteig membres Meses

  Ahir 22 de novembre l’Ajuntament va celebrar el Ple extraordinari per sortejar els membres de les meses electorals de cara a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre.

 • 8 de novembre de 2017 Selecció d’agents interins de la Policia Local

  Fins al dia 29 de novembre es poden presentar les sol·licituds per participar en el procés de selecció, mitjançant concurs oposició lliure, per constituir una borsa de treball d’agents interins de la Policia Local de Cervelló.

Darrera actualització: 29.11.2017 | 13:05