Fires i Festes Populars

Notícies

 • 12 de desembre de 2017 Viu la Cavalcada de Reis des de dins Viu la Cavalcada de Reis des de dins

  Si vols participar en l'organització de la rebuda dels Reis d'Orient el pròxim 5 de gener a Cervelló, posa't en contacte amb l'Ajuntament abans del 15 de desembre. Volem que tothom que ho vulgui participi d'aquesta nit tan màgica.

 • 12 de desembre de 2017 Vols acompanyar el Pare Noel? Vols acompanyar el Pare Noel?

  Si ets un infant del poble i vols ser l'afortunat que acompanyi al Pare Noel en el seu trineu per arribar junts a la festa de Cervelló del pròxim 23 de desembre, participa en el concurs de dibuix que ho pot fer possible. Dibuixa la teva versió del Pare Noel i fes-la arribar a l'Ajuntament o a les escoles fins al 15 de desembre i entre tots els dibuixos se sortejarà qui serà el nen o nena que estarà al seu costat.

 • 3 de desembre de 2017 Arriba la màgia del Nadal Arriba la màgia del Nadal

  Amb la Fira de Nadal celebrada el passat dissabte 2 de desembre a la plaça de l’Església, Cervelló ha donat el tret de sortida a les festes nadalenques. Al llarg del mes de desembre s’ultimaran els preparatius per portar a terme tot una sèrie d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per diverses entitats locals, que culminaran amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient al municipi.

 • 29 de novembre de 2017 Fira de Nadal dissabte vinent 2 de desembre Fira de Nadal

  La plaça de l’Església acollirà dissabte vinent 2 de desembre la Fira de Nadal de Cervelló de 10 a 21 hores, amb activitats diverses i la venda de productes nadalencs dels establiments comercials i de les entitats locals.

 • 25 d'octubre de 2017 Prepareu-vos per a una terrorífica Castanyada... Festa de la Castanyada i de Halloween

  L’Ateneu de Cervelló s'està condicionant aquests dies per acollir el muntatge del Passadís de la Por i la festa de la Castanyada i Halloween el pròxim dissabte 28 d’octubre a partir de les 18.30 hores.

Activitats

Darrera actualització: 24.07.2017 | 11:49