Cultura

Notícies

 • 23 de novembre de 2017 Lola Anglada a Cervelló Lola Anglada a Cervelló

  La Biblioteca de Cervelló ret homenatge a la dibuixant i escriptora Lola Anglada en el 125è aniversari del seu naixement. Les seves biògrafes explicaran la relació amb el municipi a la xerrada que oferiran demà divendres 24 de novembre a la sala Polivalent.

 • 16 de novembre de 2017 ÚLTIMA HORA: Posposada la tertúlia amb l’escriptora Care Santos Posposada la tertúlia amb l’escriptora Care Santos

  La tertúlia literària amb l’escriptora Care Santos prevista per avui dijous a la Biblioteca municipal queda posposada per indisposició de l’autora. La nova data serà el dilluns 18 de desembre.

 • 15 de novembre de 2017 Care Santos, a la Biblioteca de Cervelló Care Santos

  L’escriptora Care Santos visitarà Cervelló demà dijous 16 de novembre per participar en una tertúlia literària organitzada per la Biblioteca municipal.

 • 20 d'octubre de 2017 Seguim els passos de Tarradellas per Cervelló Seguim els passos de Tarradellas

  Si voleu conèixer els llocs claus de Cervelló a la vida del President Tarradellas, no us perdeu la ruta escenificada sobre l'empremta que ha deixat al municipi que es podrà fer dissabte a la tarda i diumenge al matí, dins del actes de l'aniversari del retorn del President.

 • 20 d'octubre de 2017 Sopar d’agermanament amb els francesos Omelette. Truita gegant.

  Amb motiu de la visita dels veïns i veïnes de Saint-Martin-le-Beau la setmana vinent, la Comissió d’Agermanament ha organitzat el sopar amb l’omelette (truita gegant) per a dissabte 28 d’octubre a l’Ateneu. Les inscripcions es poden fer fins al dia 23.

Darrera actualització: 25.07.2017 | 10:26