Compte enrere per a la Pota-Roja 2023

Dilluns, 6 de novembre de 2023 a les 12:00

Enllestim els preparatius de la Cursa la Pota-Roja que celebrarem diumenge vinent, 12 de novembre.

Les inscripcions per aquest esdeveniment esportiu que ja s’ha convertit en un referent de les curses en les modalitats de Trail i de BTT a tot Catalunya poden formalitzar-se fins al dia 9 de novembre,  a través del seu web o clicant a l'enllaç adjunt.

La Cursa, organitzada per l’Ajuntament de Cervelló i Wefeel Events, consta de 6 modalitats diferents en un sol matí: 8, 14, 24 i 42 km en trail i 20 i 35 km en BTT, que transcorren per les muntanyes i els paratges naturals del municipi. A més, la distància de marató puntua en la International Trail Running Association (ITRA) en 2 punts i en el Ranking Mountain en 4 punts.

La Cursa Pota-Roja se celebra des de l’any 2016 i en cada edició ha vist incrementat considerablement el nombre de participants en totes les modalitats. A més de diversos patrocinadors i d’entitats, l’organització compta amb desenes de  persones voluntàries que col·laboraran en el lliurament de dorsals i els obsequis als corredors, repartiran els avituallaments i estaran presents en els punts de control de la cursa. Tota la senyalització i el marcatge dels punts s’ha fet amb materials sostenibles amb el medi ambient. Durant tot el matí, els camins i corriols de muntanya s’ompliran de corredors, que a peu o en bicicleta, demostraran el seu nivell i condició física en un entorn privilegiat i en un ambient de festa i esportivitat.

La Cursa començarà a les 8 del matí amb els participants en la modalitat de marató des del punt de sortida que s’instal·larà a Ceraqua. Els dorsals es podran recollir dissabte vinent de 16 a 20 hores en el pavelló Xavier Ballber.

Més informació al web oficial de la Pota-Roja.

Darrera actualització: 06.11.2023 | 14:03