Hemeroteca

Pàgina 2 de 6
 • Eleccions Generals 26 de juny 26 de juny de 2016 Eleccions Generals 26 de juny
  Un total de 6.718 electors de Cervelló estan convocats avui a les urnes amb motiu de les Eleccions Generals, per tal de decidir la renovació de les Corts Generals.
 • Fotografia pàrquing de la casa 23 de juny de 2016 Actuació policial contra la droga a Cervelló
  L'actuació de la Policia Local de Cervelló ha permès el desmantellament aquest matí d'un domicili de la localitat dedicat al cultiu de marihuana i la detenció de 3 persones dimarts passat per delictes contra la salut pública, a més de la imputació d'altres 5 persones que presumptament estarien relacionades amb el cas.
 • Dia Internacional de l'Orgull LGTBI 22 de juny de 2016 Dia Internacional de l'Orgull LGTBI
  El pròxim 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals), per la qual cosa l'Ajuntament ha organitzat un acte de reconeixement al col·lectiu per dimarts a la tarda.
 • La Flama del Canigó 16 de juny de 2016 Vols portar la Flama del Canigó?
  Continuen obertes les inscripcions per participar com a corredor a l'acte de la Flama del Canigó del pròxim 23 de juny.
 • Minut de silenci per l'atemptat d'Orlando 10 de juny de 2016 Minut de silenci per l'atemptat d'Orlando
  L'Ajuntament de Cervelló expressa el seu condol al poble nord-americà per l'atemptat terrorista sofert el passat diumenge 12 de juny a Orlando (Florida), en el qual han perdut la vida 49 persones i 53 han resultat ferides en un tiroteig múltiple en un club nocturn.
 • Estudi d'eficiència de l'enllumenat públic 8 de juny de 2016 Avui es faran luxometries de l'enllumenat públic
  Com a part de l'estudi d'eficiència de l'enllumenat públic que està realitzant l'Ajuntament de Cervelló amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, aquesta nit es faran luxometries a tot el terme municipal.
 • El Romànic al Baix Llobregat 7 de juny de 2016 Conferència sobre el Romànic a Sant Ponç
  Cervelló acollirà avui dimarts una conferència-col·loqui sobre el Romànic al Baix Llobregat al monestir de Sant Ponç organitzada pel Centre d'Estudis Comarcals a les 18 hores.
 • Trobada de scalextric 7 de juny de 2016 Exposició i trobada d'escalèxtric a l'Ateneu
  La Sala d'actes del Centre Cívic l'Ateneu albergarà durant el cap de setmana l'exposició i la trobada d'escalèxtric organitzades pels Amics Col·leccionistes de Cervelló.
 • VI Campionat de Catalunya Infantil de Kuksoolwon 7 de juny de 2016 Campionat de Catalunya de kuksoolwon
  Cervelló serà la seu el pròxim diumenge 12 de juny del VI Campionat de Catalunya infantil d'arts marcials coreanes kuksoolwon.
 • Taller de compostatge de jardí 7 de juny de 2016 Taller d'auto compostatge casolà
  La regidoria de medi ambient ha organitzat un taller per aprendre a fer compostatge de forma casolana el pròxim dijous 16 de juny al Centre Cívic lAteneu.
 • El tabac al descobert 3 de juny de 2016 Exposició El tabac al descobert
  Des d'ahir 2 de juny es pot visitar a la Biblioteca municipal l'exposició itinerant "El tabac al descobert" de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu la prevenció del tabaquisme.
 • Flama del Canigó 2 de juny de 2016 Inscripcions per la Flama del Canigó
  L'Ajuntament de Cervelló ha obert el període d'inscripcions per participar com a corredor a l'acte de la Flama del Canigó del pròxim 23 de juny.
 • Agenda d'actes juny 2016 1 de juny de 2016 Agenda d'actes del mes de juny
  L'Ajuntament de Cervelló ha editat una agenda amb les activitats programades al municipi per al mes de juny, tant les organitzades pel consistori com les que impulsen les entitats i associacions locals.
 • Taller de comptabilitat energètica domèstica 31 de maig de 2016 Taller de comptabilitat energètica domèstica
  La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cervelló ha organitzat un taller de comptabilitat energètica domèstica el dijous 2 de juny a les 18 hores a l'Ateneu, per informar sobre conceptes energètics bàsics, aprendre a interpretar les factures i a com millorar el consum i l'estalvi.
 • Setmana sense fum 23 de maig de 2016 Setmana sense fum
  Amb motiu de la celebració de la Setmana sense fum, l'Ajuntament ha organitzat una campanya consistent en canviar una cigarreta per una poma als establiments i equipaments municipals que hi col·laboren.
 • Dia Internacional de la salut de les dones 23 de maig de 2016 Dia Internacional de la salut de les dones
  El proper 28 de maig se celebra el Dia Internacional d'Acció per la salut de les dones.
 • Setmana de la salut 2016 18 de maig de 2016 Setmana de la Salut 2016
  L'Ajuntament de Cervelló ha organitzat la Setmana de la Salut del 23 al 31 de maig amb un programa d'activitats que també recull els actes del Dia Internacional de la Salut de les Dones i de la Setmana sense fum.
 • Cervelló Cívic 18 de maig de 2016 Nova Ordenança de Civisme
  L'Ajuntament de Cervelló està treballant en l'elaboració de la nova Ordenança de Civisme que vol posar l'accent en la contaminació visual (grafits i publicitat no autoritzada), els residus (mal ús dels contenidors i abandonament de mobles als carrers) i la bona convivència amb els animals de companyia.
 • 12 de maig de 2016 Recompte definitiu de la consulta popular per l'ampliació de la pedrera d'El Telègraf
  La Comissió de Seguiment de la consulta popular sobre l'ampliació de la pedrera d'El Telègraf celebrada el passat cap de setmana es va tornar a reunir ahir per fer un nou i definitiu recompte, tal com recollien les regles específiques de la convocatòria.
 • Pla de mobilitat 10 de maig de 2016 En marxa els treballs per engegar el procés de participació del Pla de Mobilitat
  L'Ajuntament de Cervelló ha iniciat el procés de revisió del Pla de Mobilitat que ha de fixar l'estratègia pel període 2015-2020. El Pla és l'eina bàsica que permetrà planificar la mobilitat de Cervelló per als pròxims anys, tenint en compte totes les xarxes de transport i basant-se en els criteris de sostenibilitat.
 • 9 de maig de 2016 Cervelló diu no a l'ampliació d'una pedrera arran la consulta popular
  El municipi de Cervelló ha votat majoritàriament en contra de l'ampliació de l'activitat d'extracció d'àrids i graves a la Pedrera d'El Telègraf a la consulta popular celebrada el passat cap de setmana.
 • 9 de maig de 2016 Avui arrenca una campanya de control de motoristes a tota la comarca
  Del 9 al 15 de maig la Policia Local de Cervelló, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, realitzarà la sisena campanya de control i vigilància d'aquest any que en aquesta ocasió se centra bàsicament en el control de l'ús del casc.
 • 9 de maig de 2016 Oberta la selecció de personal a l'Ajuntament per als tres programes subvencionats per la Diputació
  Avui comença el període d'admissions de sol·licituds per a la contractació temporal de 8 professionals per a cobrir els projectes presentats per l'Ajuntament de Cervelló dins del marc del Programa Complementari de foment de l'ocupació i de suport a la integració social de la Diputació de Barcelona.
 • 6 de maig de 2016 Exposició del cens electoral per les Eleccions Generals del 26 de juny
  Des del pròxim dilluns 9 i fins al dia 16 de maig es poden consultar les llistes del Cens Electoral amb motiu de les Eleccions Generals que se celebraran el 26 de juny.
 • Cervelló Fira 4 de maig de 2016 18a edició de la Fira de Cervelló el 7 i 8 de maig
  Cervelló acollirà el cap de setmana del 7 i 8 de maig la 18a edició de la Fira dedicada al comerç, l'empresa i les entitats que aplegarà uns 100 expositors del municipi, de localitats veïnes i, fins i tot, de fora de Catalunya.
 • Bus exprés 29 d'abril de 2016 La nova línia E-17 del bus exprés en marxa
  A partir del próxim dilluns 2 de maig es posa en funcionament el nou servei de bus exprés E-17 que enllaçarà Vallirana amb Barcelona fent només parada a Cervelló, per la qual cosa la durada del trajecte es redueix considerablement, ja que circularà per l'autovia B-24 i l'autopista B-23.
 • Afectació al trànsit per la Fira 28 d'abril de 2016 Afectació al trànsit amb motiu de la Fira
  Amb motiu de la celebració de la Fira de Cervelló es veurà afectat el trànsit de vehicles i el transport públic des del divendres dia 6 de maig a partir de les 17.30 hores fins el dilluns dia 9 a les 6 de la matinada.
 • Fira de Cervelló 2016 27 d'abril de 2016 Fira de Cervelló 2016
  Avui dijous 28 d'abril finalitza el periode d'inscripcions per poder participar com a expositor a la Fira de Cervelló de comerç, empreses i entitats que se celebrarà el cap de semana del 7 i 8 de maig.
 • 25 d'abril de 2016 Nou sorteig públic entre les persones en situació de desocupació que han sol·licitat ser membres de la mesa de consulta
  El proper divendres 29 d'abril a les 10 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament se celebrarà un nou el sorteig públic per a designar els membres de la mesa de la consulta popular sobre l'ampliació de l'activitat de la pedrera del Telègraf a Cervelló que tindrà lloc els dies 7 i 8 de maig.
 • Sant Jordi 2016 21 d'abril de 2016 Si plou, Sant Jordi a l'Ateneu
  En cas de pluja, els actes programats per l'Ajuntament amb motiu de Sant Jordi el proper dissabte al matí a la rambla Josep Tarradellas es traslladaran al Centre Cívic l'Ateneu.
 • 20 d'abril de 2016 Ampliat el termini per ser membre de la mesa de la consulta de la pedrera
  Davant les vacants que s'han produït per renúncia de les persones designades com a membres de la mesa de la consulta sobre l'ampliació de la pedrera del Telègraf que se celebrarà el 7 i 8 de maig, s'ha ampliat el termini perquè les persones que ho demanin puguin ser membres de la mesa.
 • Sant Jordi 2016 18 d'abril de 2016 Diada de Sant Jordi
  La rambla Josep Tarradellas acollirà enguany la majoria dels actes per celebrar la diada de Sant Jordi.
 • Radar 15 d'abril de 2016 Nova campanya de control de velocitat
  Del 18 al 24 d'abril la Policia local engegarà una nova campanya de vigilància i control de velocitat amb vehicle radar en diversos punts del municipi.
 • 15 d'abril de 2016 Guanyadora del concurs per triar el logotip de Ràdio Cervelló
  La persona guanyadora del concurs del disseny del logotip de Ràdio Cervelló convocat per l'Ajuntament ha estat la Jennifer Asensio Martos.
 • 13 d'abril de 2016 Sorteig dels membres de la mesa de la consulta sobre la pedrera
  Avui dimecres 13 d'abril a les 13 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament se celebrarà el sorteig públic per a designar els membres de la mesa de la consulta popular sobre l'ampliació de l'activitat de la pedrera del Telègraf a Cervelló que tindrà lloc els dies 7 i 8 de maig.
 • 1a Trobada Indústria Alimentària Baix Llobregat 13 d'abril de 2016 Jornada sobre la indústria alimentària
  El Consell Comarcal del Baix Llobregat, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya i els ajuntaments de la comarca, organitza demà dijous 14 d'abril la 1a Jornada de la Indústria Alimentària al Baix Llobregat al Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels.
 • 7 d'abril de 2016 Subvencions a entitats i associacions sense ànim de lucre per a l'any 2016
  Les entitats i associacions sense ànim de lucre de Cervello poden presentar des d'avui 7 d'abril la sol·licitud per participar a la convocatòria per l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva en els àmbits de Cultura, Esports i Joventut per a l'any 2016.
 • Visita dels joves de Saint Martin Le Beau 7 d'abril de 2016 Visita dels joves de Saint Martin Le Beau
  El proper diumenge 9 d'abril arriba un grup de joves de Saint Martin Le Beau a través de l'intercanvi que es fa amb els estudiants de l'institut de Cervelló.
 • 26è Homenatge a la Gent Gran 4 d'abril de 2016 Obertes les inscripcions per l'Homenatge a la Gent Gran
  L'Ajuntament ha obert les inscripcions per participar a la Festa Homenatge de la Gent Gran del municipi del proper 16 d'abril.
 • Logotip Ràdio Cervelló 1 d'abril de 2016 Vols dissenyar el nou logotip de Ràdio Cervelló?
  L'Ajuntament de Cervelló ha organitzat un concurs per triar el nou logotip de Ràdio Cervelló destinat a ser la imatge representativa de l'emissora municipal.
 • Setmana de la primavera de la Gent Gran 1 d'abril de 2016 Setmana de la primavera de la Gent Gran
  De l'11 al 16 d'abril la gent gran serà la protagonista del municipi en els actes organitzats amb motiu de la Setmana de la Primavera.
 • 1 d'abril de 2016 Actualització del cadastre del municipi
  Avui divendres 1 d'abril s'ha iniciat el treball de camp que permetrà la regularització cadastral de les edificacions del municipi.
 • El Supermes 1 d'abril de 2016 Comença El Supermes! L'abril més familiar al Baix Llobregat!
  Avui divendres 1 d'abril comença la campanya: El Supermes! L'abril més familiar al Baix Llobregat! promoguda pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat.
 • 23 de març de 2016 Minut de silenci pels atemptats a Brussel·les
  L'Ajuntament de Cervelló convoca a tota la ciutadania avui dimarts 23 de març a les 13 hores a fer un minut de silenci davant del consistori amb motiu dels atemptats terroristes soferts ahir a Brussel·les i com a mostra de condol cap al poble belga.
 • 23 de març de 2016 Finalitzat el període de comunicacions de crema
  Des del passat 15 de març i fins el 15 d'octubre està totalment prohibit fer cap foc en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta.
 • Dol per l’accident de Freginals 21 de març de 2016 Dol per l'accident de Freginals
  Les banderes de l'Ajuntament de Cervelló romanen avui dilluns a mig pal en senyal de dol per l'accident d'autocar d'ahir diumenge a la autopista AP-7 al terme municipal de Freginals (Tarragona).
 • Aprovada la consulta popular sobre l’ampliació d’una pedrera 21 de març de 2016 Aprovada la consulta popular sobre l'ampliació d'una pedrera
  El Ple de l'Ajuntament de Cervelló ha aprovat la iniciativa institucional per a la convocatòria d'una consulta popular no referendària per a possibilitar una futura ampliació de l'activitat d'extracció d'àrids i graves a la Pedrera d'El Telègraf ubicada al terme municipal.
 • 15 de març de 2016 Preinscripcions escolars als centres municipals
  El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha fet públic el calendari oficial de preinscripció dels centres d'educació infantil (primer i segon cicle), de primària i de secundària obligatòria per al proper curs escolar.
 • Cursos de català - Nivell bàsic 3 14 de març de 2016 Obertes les inscripcions dels cursos de català del 3r trimestre
  Avui dilluns 14 de març comencen les inscripcions per als cursos de català per a adults del tercer trimestre que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport del Servei Local de Català de l'Ajuntament.
 • Dia internacional de les dones 29 de febrer de 2016 Cervelló amb el Dia Internacional de les Dones
  Cervelló inicia demà dimarts 1 de març els actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de les Dones del proper 8 de març.
Pàgina 2 de 6
Darrera actualització: 15.12.2017 | 14:36

Opcions

Darrera actualització: 15.12.2017 | 14:36